Regelsecties

Forumregels

Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van Aller eerste wietforum, Wiet-forum voor Nederland, België ,Duitsland en Frankrijk., de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

 1. ForumRegels

  1. Het vernieuwde wiet-forum.nl biedt alle vrijheid voor kopers en verkopers van wiet over hun hobby te praten.
   Sinds de invoering van de wietpas in het zuiden van Nederland is het voor Belgische klanten steeds moeilijker geworden om aan wiet te komen.
   De Belgische overheid wil niets weten van legalisering en een gedoogbeleid zoals Nederland dat heeft met coffeeshops vinden zij anno 2018 nog steeds not done. Een standpunt dat niet past in deze tijd.

   Doordat de Belgische overheid cannabis in het illegale circuit wil houden, wordt het moeilijk voor normale gebruikers uit alle lagen van de samenleving om aan mooie wiet te komen. Ja want van de wiet die er nu in omloop is in België is een groot deel bewerkt, binnengekomen via Belgische groothandelaren in het criminele milieu die grootschalig wiet inkopen bij hun Nederlandse collega's.

   Wiet-forum.nl fungeert als een community-pagina waar mensen met dezelfde interesses samenkomen en die het voor gebruikers mogelijk maakt veilig aan wiet te komen.
   Recreatieve gebruikers hoeven niet verder te zoeken, voldoende leveranciers op het forum.

   Wij van wiet-forum.nl hopen de Belgische overheid ertoe te bewegen een andere standpunt in te nemen en niet langer weg te kijken voor de enorme vraag naar wiet uit Belgie. We steunen de bestaande Canna Social Clubs die experimenteren met mogelijkheden van gedoog en legalisering. Naar verhouding heb je in Belgie minstens zoveel wietrokers als in Nederland. Het idee van de schadelijke drug is achterhaald, het is niet schadelijker dan tabak & alcohol.


   Voor de duidelijkheid, wij als wiet-forum.nl zijn niet aansprakelijk voor wat er op het forum gebeurt en wordt verhandelt.
   Als u als Nederlander ervoor kiest om wiet over de grens te rijden, heeft u altijd het risico daarbij onderschept te worden en veroordeelt te worden tot een gevangenisstraf.
   Wees u bewust van de risico's als u wiet de grens overrijdt. Wij willen daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.   Nog een aantal andere belangrijke regels:


   -Foto's van verkoop is verplicht!

   - Geen harddrugs, probeert u toch harddrugs advertenties te plaatsen dan wordt u ip-adres permanent van het forum geblokkeerd
   - Geen verkoop van drugs aan minderjarigen, minimale leeftijd voor de aankoop van wiet & hasj is 18 jaar ivm gezondheid.
   - Geen spam, als u vervelend aanwezig bent op het forum, op welke manier dan ook riskeert u een tijdelijke blokkade, indien dit gedrag zich blijft herhalen volgt ook een permanente blokkade van het ip-adres
   - Beheerders, moderators het Canna-Team blijft de baas, alles wat wij doen heeft een reden, dus mocht u ergens niet tevreden mee zijn kunt u altijd u beklag doen, maar het laatste woord is bij canna-team dat een groter belang heeft in het geheel.
   - Geen scheldpartijen, racistische opmerkingen etc, ook hiervoor kunt u verwijdert en geblokkeerd worden.

   - Tenslotte: Heb respect voor elkaar, eindelijk hebben we een mooi forum terug, laten we dit zo houden.   Vriendelijke groeten,
   OCCUPE #